Transformatie Academy

Het Directe Pad naar Ontwaken
Start je spirituele reis en ontwaak je Bewustzijn !Welkom bij de Online Transformatie Academy ´Het Directe Pad naar Ontwaken´ wat ontworpen is om         je te helpen en te begeleiden naar een totale integratie van alle aspecten van spiritueel ontwaken.              Milo zal je begeleiden je ware aard te realiseren wat verder gaat dan persoonlijke identiteit.          Door ongelooflijke diepte en helderheid te brengen in je beoefening van meditatie en zelfonderzoek, helpt het je om je intellectuele begrip van je vormloze zelf om te zetten in directe ervaring. 


Start je spirituele reis en ontwaak je Bewustzijn !Welkom bij de Online Transformatie Academy ´Het Directe Pad naar Ontwaken´ wat ontworpen is om  je te helpen en te begeleiden naar een totale integratie van alle aspecten van spiritueel ontwaken.    Milo zal je begeleiden je ware aard te realiseren wat verder gaat dan persoonlijke identiteit.              Door ongelooflijke diepte en helderheid te brengen in je beoefening van meditatie en zelfonderzoek, helpt het je om je intellectuele begrip van je vormloze zelf om te zetten in directe ervaring. 


´De meest kostbare ontdekking in het leven is de realisatie

wie je in wezen bent.´


Beste vriend,

Als je ernaar verlangt om verder te gaan dan het verhaal van je leven en meer vrijheid, geluk en gemak te ontdekken, leer ik je de ´directe benadering´ van zelfrealisatie en zijnsoriëntatie.


Ontspan in je natuurlijke staat van inherente Aanwezigheid, vrede, liefde en welzijn, waarvan je nooit gescheiden bent geweest, zelfs niet voor een moment.


Deze benadering is gebaseerd op mijn jarenlange beoefening en realisatie in de non-dualistische wijsheidstradities en de onvermijdelijke grootste leerschool: ´Het Leven Zelf.´
Beste vriend,

Als je ernaar verlangt om verder te gaan dan het verhaal van je leven en meer vrijheid, geluk en gemak te ontdekken, leer ik je de ´directe benadering´ van zelfrealisatie en zijnsoriëntatie.


Ontspan in je natuurlijke staat van inherente Aanwezigheid, vrede, liefde en welzijn, waarvan je nooit gescheiden bent geweest, zelfs niet voor een moment.


Deze benadering is gebaseerd op mijn jarenlange beoefening en realisatie in de non-dualistische wijsheidstradities en de onvermijdelijke grootste leerschool: ´Het Leven Zelf.´

Wat brengt de Transformatie Academy je:


✓  Helderheid en een diep begrip

✓  Directe ervaring van je ware essentie

✓  Losweken van de identificatie met 'de mind' - dwangmatige gedachtes

✓  Bevrijding van het lijden

✓  Meesterschap over emoties

✓  Openheid en ontspanning

✓  Oplossen van weerstand en het afgescheiden zelfgevoel

✓  Leven in vrijheid en acceptatie

✓  Loslaten van onbewuste overtuigingen en geconditioneerd gedrag

✓  Ontdekken van onverstoorbare innerlijke vrede en geluk 

Wat brengt de Transformatie Academy je:


✓  Helderheid en een

     diep begrip

✓  Directe ervaring van

     je  ware essentie

✓  Losweken van de

     identificatie met

     'de mind' -

     dwangmatige

     gedachtes

✓  Bevrijding van

     het lijden

✓  Meesterschap

     over emoties

✓  Openheid en

     ontspanning

✓  Oplossen van

     weerstand en

     het afgescheiden

     zelfgevoel

✓  Leven in vrijheid

     en acceptatie

✓  Loslaten van

     onbewuste

     overtuigingen

     en geconditioneerd

     gedrag

✓  Ontdekken van

     onverstoorbare

     innerlijke vrede

     en geluk 

Dit is de tijd om bewust te worden van je Ware natuur.

´Are You Ready´Hoe werkt het ?


Online 


24 uur per dag vanuit je eigen huis

Helderheid en Inzicht


een dieper begrip helpt je direct de ware realiteit te zien
Meer dan 33 uur video


De Transformatie Academy om te Ontwaken

Transformatie


ontdek te leven vanuit je essentie, wat direct de sleutel is van transformatie


Geleide meditaties


ondersteunen, openen en onderzoeken direct de manier waarop je het lichaam voelt en de wereld waarneemtLive Q & A Sessies


stel een vraag, laat je inspireren en motiveren


 Inhoud van de Transformatie AcademyModule 1    Ontwaken 


Wat is Ontwaken ?


In deze Module ontdekken we dat het fundamentele bewustzijn de onderliggende werkelijkheid is van de ogenschijnlijke dualiteit. Onze wezenlijke ontwaakte Aanwezigheid voorbij materie. De vergetelheid hiervan is de oorzaak van stress, onrust, angst, depressie etc...


In deze module realiseer je:


✓   De eerste stap van ontwaken is een                                  onderscheid maken tussen de inhoud van                        ervaringen en hetgeen wat de inhoud opmerkt.              Hetgeen wat bewust is van ervaringen.

✓   Realisatie van de onveranderbare Aanwezigheid.

✓   Aanwezigheid is de sleutel tot Ontwaken.

✓   de ongelukkige ´mij´ wat leeft in het verleden                  toekomst lost op in het licht van Aanwezigheid.


Module 2    Zelfonderzoek


Wat is Zelfonderzoek ?


Zelfonderzoek is de meest directe en eenvoudige manier om te zinken in je ware essentie.                    Het praktische onderzoek leidt direct naar de herkenning en ontmoeting van je wezenlijke aard, waarmee je aangeboren vrede en vrijheid zich onthult. Vrij van het mentale lijden, voorbij woorden, gedachtes en concepten.

 

In deze module leer en ontdek je:


✓  De identificatie met ´de mind´ op te lossen door             zelfonderzoek.

✓  Het primaire belang van het realiseren van de                 werkelijke realiteit van de ´Ik.´ Ontdek dat ´Ik´                 volledig vrij en bewust is, wat de kern van                       ontwaken is.             

✓  Hoe overstijgen we het diepgewortelde geloof:              ´ik ben de gedachte´ en doorbreken zelfsabotage ?

Module 3    Belichaming  


Wat is het lichaam eigenlijk ?


Het lichaam bestaat uitsluitend uit lichamelijke sensaties en waarnemingen. Deze verschijnen en verdwijnen in het kennen van de ruimtelijke Aanwezigheid.


Het ontwaken van het lichaam is de poort naar een open en onbegrensd Gewaarzijn / Liefdevolle Aanwezigheid. Onze ervaring van het lichaam is geen concept, maar een experimentele directe ervaring.   


Dit is wat we onderzoeken en ontdekken:


✓  Je ontdekt de feitelijke ervaring van het lichaam,           gezien vanuit het perspectief van bewustzijn -               waarbij je direct de werkelijkheid ziet en het                   lichaam ontmoet als een transparante sensatie.             Ontdek direct de manier waarop je het lichaam               voelt en de wereld waarneemt. Dit opent de                     grenzen en het begrensde concept van lichaam             en geest, waarbinnen we dachten te leven. 

✓   Realisatie van het ontwaken en de bevrijding van          lichamelijke sensaties, waarmee het                                afgescheiden zelfgevoel geleidelijk oplost.
Module 4                      Emotioneel Meesterschap


Emotioneel Meesterschap is de herkenning van wat emoties zijn, zodat je er niet in meegezogen wordt.    Het is niet emoties beheersen, onderdrukken en controleren, maar een manier om bewust te blijven van je ware aard, terwijl je tegelijkertijd aanwezig bent bij alle emoties die opkomen in je ervaring...zodat je niet langer reageert vanuit het afgescheiden zelfgevoel, wat ervoor zorgt dat we lijden.


Als we direct en experimenteel onderzoeken, zal het afgescheiden zelf niet gevonden worden. In plaats daarvan vinden we de inherente vrede van Bewustzijn zelf.


In deze module leer en ontdek je:


✓  Een andere relatie met emoties en belemmerende         gevoelens.

✓  Hoe raken we niet meer verloren in de emotionele         energie ?

✓  Drie paden om emoties te observeren, te                         benaderen en te transformeren.

Module 5 

Acceptatie/Loslaten/Overgave 


De ruimtelijkheid waarbinnen alle ervaringen verschijnen en tegelijkertijd in eenheid is met het open ruimtelijke Bewustzijn, heeft alles al geaccepteerd. Het is één met alles wat er is. Het kan niet anders, dan dat te Zijn.


Het is in overgave en laat alle ervaringen volledig vrij. Het kent geen vasthouden, het kent geen afhankelijkheid, het kent geen weerstand tegen datgene wat er verschijnt. Alleen het afgescheiden zelfgevoel verondersteld dat het ergens aan vastzit en daardoor iets moet accepteren en loslaten.


In deze module leer en ontdek je:


✓  Het natuurlijke accepteren, loslaten en toestaan.

✓  Hoe kom je in overgave met uitdagende situaties ?

✓  Overgave is één van de sleutels van verlichting,             puur omdat het ego, ofwel het afgescheiden                   zelfgevoel in weerstand - in gevecht is met                     wat er is. We leren dit te doorgronden d.m.v.                   praktische oefening, meditatie en                                     heldere inzichten.


Module 6 

De Diepte in


In werkelijkheid is er geen verschil of afstand tussen het ruimtelijke bewustzijn en ervaringen te vinden in onze directe ervaring. Als we dit ontdekken wordt Aanwezigheid direct verdiept en verstevigd.


In deze module ontdek en realiseer je:


✓  De kunst van ´innerlijk Weten´

✓  Herkenning en realisatie van:                                    ´           ´Bewustzijn is bewust van zichzelf.´

✓  De afstand naar gedachtes, emoties, het lichaam,         situaties, de ander en de wereld vormt het lijden.           Experimenteel verschuiven we van afstand naar           eenheid en ontdekken dat er werkelijk geen enkele       afstand bestaat.

Module 7 & 8 Integratie


In deze modules is een 6 - delige video serie, met in totaal 6 sessies ´awakening retraite´ samen met Milo.  De kracht van de teaching is tegelijkertijd de kracht van je diepste zelf, omdat werkelijk alles een reflectie is van het bewustzijn wat je bent.


Juist door keer op keer de teaching, de helderheid, de inzichten, de meditaties, de dialogen, de verwijzing naar je directe ervaring en vooral het Aanwezigheidsveld wat subtiel en krachtig voelbaar is rustig op je in te laten werken, zal het raam in je wezen opengaan. Zo zal er verse lucht binnenkomen en de mind neerdalen in de waarheid van je wezen.


Verken, ontdek, ervaar en geniet van de verschuiving.


Krijg Nu toegang tot de Transformatie Academy

Het Directe Pad naar Ontwaken

Waar krijg je toegang toe:


✓  8 weekse programma

✓  Heldere begeleiding op het pad naar ontwaken

✓  Meer dan 33 uur video´s

✓  Praktische oefeningen

✓  Transformationele geleide meditaties

✓  Zelfonderzoek

✓  Elke week live geleide meditatie

✓  2 keer per maand Q & A meetings met Milo

✓  Toegang tot alle meditatie-opnames en Q & A meetings

Waar krijg je toegang toe:


✓  8 weekse programma

✓  Heldere begeleiding op

     het pad naar ontwaken

✓  Meer dan 33 uur video´s

✓  Praktische oefeningen

✓  Transformationele

     geleide meditaties

✓  Zelfonderzoek

✓  Elke week live

     geleide meditatie

✓  2 keer per maand

     Q & A meetings

     met Milo

✓  Toegang tot alle

     meditatie-opnames

     en Q & A meetings
         € 99,-   /mnd


Maandelijkse facturatie,

elk moment opzegbaar.

       € 49,50  /mnd

NU  50 % korting

Jaarlijkse facturatie, elk moment opzegbaar.

Je bespaart € 594,- per jaar.    € 99,-  

  /mnd

Maandelijkse facturatie, elk moment opzegbaar.

€ 49,50 

/mnd

NU  50 % korting

Jaarlijkse facturatie,    elk moment opzegbaar.  Je bespaart € 594,- per jaar.

Veelgestelde Vragen


Transformatie Academy

Wat is het Transformatie Academy abonnement ?

De Transformatie Academy is een online abonnement wat ontworpen is om je ´Het Directe Pad naar Ontwaken´ direct experimenteel te laten ervaren.. Je zal steeds dieper in het wezenlijke Zijn zinken en elk aspect van je ervaring af stemmen op de ware aard van je wezen.

Dus geen informatie voor het hoofd, maar

Wanneer vinden de meditaties en Q & A meetings plaats ?

-De wekelijkse geleide meditaties vinden plaats op donderdag om 10.00 uur in de ochtend.

-De Q & A die om de week plaats vinden ( 2 x per maand ) beginnen ook donderdag na de meditatie, rond 10:30 - 10:45 uur in de ochtend

-Alle Q&A- en meditatiesessies worden opgenomen en biinnen 24 uur na afloop voor je beschikbaar gesteld.

-Alleen de laatste 3 weken van augustus en de laatste 2 weken van december zijn er geen live meditaties en Q & A.

Wat als ik een keer niet kan deelnemen aan de online live meetings ?

Alle Q & A- en meditatiesessies worden opgenomen en na afloop voor je beschikbaar gesteld,
zodat je ze elk moment kunt bekijken.

Wat als ik mijn abonnement op wil zeggen ?

Je kunt op elk moment opzeggen door een mailtje te sturen naar info@miloangelo.nl
Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een jaarabonnement per jaar.
Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Heb je een andere vraag ? email info@miloangelo.nl