´De weerstand tegen emoties veroorzaakt lijden,
niet de emotie zelf´

´De weerstand tegen emoties veroorzaakt lijden, niet de emotie zelf´

Over Milo

Als klein jongetje voelde ik altijd al een onnatuurlijkheid van de denkwereld waar wij in opgroeien. Mijn intuïtieve gevoel zei me iets, maar kwam in het onbegrip van de waterval van emotionele gevoelens terecht.

 

De mistlaag van het afgescheiden zelfgevoel verduisterde het intuïtieve gevoel, waarbij ik overgeleverd was aan de zintuiglijke indrukken van mijn omgevingswereld en de opgelegde informatie. Het voelde alsof ik overspoelt werd door hooggevoelige prikkels waar ik voor weg wilde duiken. Dit ging natuurlijk niet en het gevoel van afgescheidenheid veroorzaakte vele intense ervaringen van psychisch lijden.


Jarenlang werkte ik puur om te overleven, maar niet omdat ik het leuk vond. Totdat ik op een zeker moment een studie shiatsutherapie ging volgen en daarna een zelfstandige praktijk begon in therapeutische shiatsumassage. Voor het eerst voelde ik een vreugde en connectie tijdens het uitvoeren van de shiatsumassage. Zo´n zeven jaar hielp ik duizenden mensen met deze energetische chinese geneeswijze voor lichamelijke en geestelijke klachten.

 

Ondanks dat het al die tijd als een passie voelde kreeg ik ineens een onvermijdelijke ingeving te stoppen met de massagewerkzaamheden. In een paar weken tijd kreeg ik te maken met heftige krampen in de zone van me buik. Een glasheldere innerlijke stem gaf me aan te moeten stoppen met waar ik mee bezig was. De beslissing om te stoppen met mijn praktijk werd na een paar weken simpelweg gemaakt door de kracht van de intuïtieve impuls.

 

Deze intuïtieve keuze veranderde alles en was het begin van een ingrijpende innerlijke transformatie. Het losweken van de identificatie met de worsteling van ontevreden, gevangen, ongelukkige en belemmerende gevoelens was aan de gang. Hoewel mijn levenssituatie één grote chaos werd tijdens het ontwakingsproces, verstevigde het natuurlijke zelfgevoel van Aanwezigheid en vredig Bewustzijn. Het was een uitdagende, waardevolle verdiepende reis om dwars door de chaos heen te gaan. 

De komende jaren werden gewijd aan het begrijpen, integreren en verdiepen van de transformatie, wat ervoor zorgde dat de teaching:    ´Het Directe Pad naar Ontwaken´ geboren werd.

 

Het diepgaande begrip over hoe het lichaam & geest werkt en communiceert met het gehele leven, onthulde van binnenuit op natuurlijke wijze een overstijgende zienswijze. Nu is het mijn missie om iedereen die er klaar voor is, te inspireren en te helpen ontwaken naar een vrij onafhankelijk liefdevol nieuw bewustzijn.De komende jaren werden gewijd aan het begrijpen, integreren en verdiepen van de transformatie, wat ervoor zorgde dat de teaching: ´Het Directe Pad naar Ontwaken´ geboren werd.

 

Het diepgaande begrip over hoe het lichaam & geest werkt en communiceert met het gehele leven, onthulde van binnenuit op natuurlijke wijze een overstijgende zienswijze. Nu is het mijn missie om iedereen die er klaar voor is, te inspireren en te helpen ontwaken naar een vrij onafhankelijk liefdevol nieuw bewustzijn.